Boomfeestdag in Duyls Bos in Almkerk

Foto: Archief
3 maart 2024, 16:43
Verlopen

ALMKERK - Leerlingen van basisscholen De Sprankel uit Dussen, De Verrekijker uit Waardhuizen en De Halm en d’Uylenborch uit Almkerk hebben woensdag 28 februari 1500 bomen geplant in het Duyls Bos in Almkerk.

Dit gebeurde ter gelegenheid van de Boomfeestdag. De Boomfeestdag vond eigenlijk op 15 november al plaats, maar werd uitgesteld vanwege de hevige regenval. De omstandigheden waren afgelopen woensdag slechts licht verbeterd, maar toch werden de bomen nu wel geplant. De ondergrond was iets minder nat dan in november.

Naast het planten van de bomen hebben de leerlingen hun wensen voor de wereld kenbaar gemaakt via de wensboom.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl