Vernielde bushokjes nog niet vervangen

Foto: Archief
3 maart 2024, 16:55
Verlopen

ALTENA - Vier bushokjes in de gemeente Altena zijn twee maanden na vernielingen nog steeds niet gerepareerd of vervangen.

De vernielingen vonden plaats in de oudjaarsnacht. Het gaat om bushokjes aan de Molenkade in Dussen, in Wijk en Aalburg, Andel en bij de oprit naar de A27 in Hank. De gemeente is verantwoordelijk voor onderhoud van de bushokjes. Volgens de gemeente Altena zal het bushokje in Hank zeer binnenkort vervangen gaan worden. De kosten van een nieuw bushokje bedragen ongeveer 14.000 euro.

De gemeente overweegt nu of in Dussen aan de Molenkade wel een volledig bushokje terug moet komen. Ook over de twee vernielde bushokjes in Wijk en Aalburg en Andel heeft de gemeente nog geen beslissing genomen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl