Nieuwe naam voor Altenastaete Thuiszorg in Werkendam en Nieuwendijk

Foto: Archief
6 maart 2024, 19:49
Verlopen

NIEUWENDIJK - Nu Maaswaarden de zorgactiviteiten van Altenastaete Thuiszorg heeft overgenomen, moeten de vestigingen in Nieuwendijk en Werkendam een nieuwe naam krijgen.

Daarvoor zijn suggesties nog welkom. Altenastaete kwam door de nodige managementproblemen in zwaar weer terecht. Die problemen resulteerden uiteindelijk in het beëindigen van de financiering door het zorgkantoor. Daardoor kon Altenastaete niet langer als zelfstandige zorgorganisatie voortbestaan.

Volgens Maaswaarden vergt het lange tijd om van de slechte reputatie af te komen. De onzekere situatie uit het verleden heeft ook geleid tot wat leegstand. Met een nieuwe naam verwacht Maaswaarden het tij te kunnen keren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl