Eerste bijeenkomst van de Economische Adviesraad Altena

Foto: Gemeente Altena
9 maart 2024, 15:38
Verlopen

ALTENA - De eerste bijeenkomst van de Economische Adviesraad Altena heeft plaatsgevonden op 29 februari.

De leden maakten kennis met elkaar, met wethouder economische zaken Wendy van Ooijen-van Breugel en met de teammanager van Team Ondernemen. Een belangrijk agendapunt was de ‘Visie op Werken gemeente Altena 2035’ met als doelstellingen: een bruisend ondernemersklimaat, goede bereikbaarheid, een passend woningaanbod en voldoende voorzieningen.

De Adviesraad bestaat uit Maarten de Winter, Rob Boerman, Frans Verwer, Dick van Rhee, Marco Hoogendoorn, Gijsbert Schutten, Willem-Jan van Klinken, Liselotte van Bokhoven, Michiel van der Stelt, Peter Vos en voorzitter Ruth Huisman. De leden vertegenwoordigen Ondernemers, Onderwijs en Overheid en de speerpuntsectoren Maritiem en Agro-food en tot slot ook de kernen van de gemeente. De volgende vergadering is gepland op 28 mei.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl