Omloop van de Biesbosch op 24 en 25 mei

Foto: Omloop van de Biesbosch
9 maart 2024, 17:16
Sport Nieuws

WERKENDAM - In 2023 werden de renners behoorlijk op de proef gesteld door de weerselementen van de Biesbosch. Zaterdag 25 mei 2024 staan de elite, beloften, amateurs, junioren, sportklasse, KNWU startlicentie en funklasse opnieuw aan de start om de Grote Groene Uitdaging aan te gaan.

Wie wordt dit jaar de Buffel van de Biesbosch? Het parcours is uitdagend, heerlijke bochten waarbij korte en langere stukken elkaar afwisselen. De wind is altijd een factor in de Biesbosch. Dat betekent dat hij 25 mei een vriend of een vijand is. Dit evenement is prachtig om als toeschouwer te gaan bekijken. De renners gaan door een gebied met kleine kreken, grote waterpartijen en eindeloos zicht. De vele bochten, bruggen en het snel wisselend in- en uit de wind rijden maakt het een interessante race om te kijken. Neem een verrekijker mee en u ziet elke hoek van het parcours. Aan de start staan de categorieën elite, beloften, amateurs, junioren, sportklasse, KNWU startlicentie en funklasse.

Het volledige programma voor dit jaar met alle tijden en praktische informatie is te lezen op www.omloopvandebiesbosch.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl