Schuif aan bij The Passion

Foto: Pixabay
15 maart 2024, 14:19
Verlopen

WERKENDAM - Op 28 maart wordt u uitgenodigd om samen het krachtige verhaal van The Passion te ervaren. The Passion brengt het Paasverhaal op een eigentijdse, muzikale manier onder de aandacht.

Sluit u aan om gezamenlijk The Passion te kijken, bij het bedrijf van de familie Hoogendoorn, Beatrixhaven 35 te Werkendam. Vanaf 20.30 uur gaan de deuren open. Of u nu al jarenlang fan bent van The Passion of het voor het eerst wilt ervaren, iedereen is welkom. Om 21.00 uur wordt gestart, zodat ook degenen die eerst naar de kerk gaan kunnen aansluiten. Kom en laat u raken door Jezus zijn krachtige boodschap van liefde, vergeving en hoop.

Breng gerust uw familie, vrienden en buren mee om dit bijzondere verhaal met elkaar te delen. Deze avond wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente wijk 1 en de Gereformeerde kerk van Werkendam. Aanmelden kan bij Renko Dekker via 0651017713 of Tineke Dekker via 0683903008 om uw plekje te reserveren of kom gewoon langs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl