Auto vliegt uit de bocht in de Broeksestraat in Babyloniënbroek

Foto: Archief
17 maart 2024, 16:18
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02:50 uur verloor een automobilist in een flauwe bocht in de Broeksestraat in Babyloniënbroek de macht over het stuur.

Hij belandde eerst tegen twee poortpalen van een woning en kwam vervolgens tot stilstand tegen een boom in een voortuin van het huis daarnaast. De 20-jairge bestuurder uit Wijk en Aalburg raakte gewond bij het ongeval. Toen de politie arriveerde zat de bestuurder gewond op een bankje. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het vermoedde bestaat dat er een tweede persoon in de auto aanwezig was. De hulpdiensten hebben dan ook de nabijgelegen sloten gezocht, maar dat heeft niets opgeleverd. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Een takelbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig afgevoerd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl