BIZ Businessparken Werkendam is opgericht

Foto: Archief
20 maart 2024, 21:10
Verlopen

WERKENDAM - De oprichting van Bedrijveninvesteringszone Businessparken Werkendam is een feit.

Ruim 63 procent van de ondernemers bracht een stem uit en circa 87 procent daarvan heeft gestemd vóór de invoering van de BIZ BPWD. De ondernemers geven daarmee een signaal af dat ze samen willen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de bedrijvenparken.

Zoals veel andere BIZ’en in verschillende gemeenten, werken de ondernemers van drie bedrijventerreinen samen om uitdagingen aan te pakken die ze allemaal tegenkomen. De BIZ in Werkendam treedt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024 in werking.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl