Einde café en zalencentrum De Phoenix in Hank

Foto: Archief
20 maart 2024, 21:12
Verlopen

HANK - Hank moet het sinds vorige week zonder café en zalencentrum De Phoenix doen.

Na 120 jaar moesten uitbaters Ton en Gerrie van der Pluijm besluiten de zaak te sluiten. Hun dochters zagen een overname niet zitten. Het officieel sluiten bestond uit het op slot draaien van de zaak door Ton en kleinzoon.

Pand en grond zijn verkocht voor de bouw van een appartementencomplex. Dat moet rond kerst 2025 gereed zijn. Daarmee verdwijnt De Phoenix niet helemaal, want het appartementencomplex zal ook die naam krijgen. En ook Ton en Gerrie blijven. Ze verruilen hun naastgelegen woning voor een appartement in De Phoenix. In juni start de sloop van het huidige pand. Voor dat het zover is, houden Ton en Gerrie in april of mei nog een uitverkoop van de inboedel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl