Muziek, theater, dans of kunst? Derde editie Uitmarkt Altena gepland

Foto: Ter illustratie
22 maart 2024, 16:03
Regio Info

ALTENA - Ben jij een podiumbeest dat staat te popelen om je talent te laten zien? Of ben je een kunstenaar die zijn werken wil tonen aan een enthousiast publiek? Op 5 oktober vindt in ’t Rondeel in Woudrichem de derde editie van Uitmarkt Altena plaats.

De organisatie roept cultuurbeoefenaars en creatievelingen op om zich aan te melden voor een plekje op het evenement. Organisaties en makers kunnen kiezen voor een optreden op het hoofdpodium of voor een kraampje voor het uitdelen van informatie en/of het tentoonstellen of verkopen van kunst of boeken. Op die manier hoopt Uitmarkt Altena aan inwoners te laten zien wat Altena voor moois te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur, om zo een mooie start te geven aan het nieuwe culturele seizoen.

Aanmelden of informatie vragen kan via uitmarktaltena@kpnmail.nl tot 1 juni. Of stuur een bericht op een van de social mediakanalen, @uitmarkt_altena op Instagram of Uitmarkt Altena op Facebook.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl