Burgemeester Lichtenberg ontvangt eerste exemplaar

Foto: Aangeleverd
14 april 2024, 19:21
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 13 april ontving burgemeester Lichtenberg uit de handen van Ds. Vis het eerste exemplaar van het boek ‘Aangesproken door glas’.

Het rijk geïllustreerde boek vertelt aan de hand van de acht glas-in-loodramen in de kerk over het ‘Onze Vader’, het gebed dat iedereen kent. Naast de foto’s van de ramen zijn ook veel details van de ramen vergroot afgebeeld in het boek. Bij de presentatie van het boek waren ca. veertig belangstellenden aanwezig De uitgever van het boek Marcel Vaandrager en de fotografe van de prachtige foto’s Irene Damminga waren ook aanwezig.

Na de presentatie werd het mooie boek grif gekocht door de aanwezigen en velen hadden het boek via voorinschrijving al gekocht. Het boek is voor € 9,95 te koop bij CIGO Stoop, boekwinkel D’ Angelot in Werkendam, de Liturgiecommissie via jos_maja@hotmail.com en via de uitgever (info@marcelvaandrager.nl).

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl