Koningsdag in Uitwijk en Waardhuizen

Foto: oranjeverenigingbeatrix.nl
14 april 2024, 11:13
Verlopen

UITWIJK/WAARDHUIZEN - Tijdens Koningsdag is er in Uitwijk en Waardhuizen een gezellig dagprogramma georganiseerd.

Ook dit jaar start Koningsdag in Uitwijk en Waardhuizen met de Vroege Vlaggers. Hangt uw vlag om 08.00 uur al buiten? Dan maakt u kans op een cadeaubon. Verder is er is een loop- en fiets puzzeltocht door Uitwijk en Waardhuizen georganiseerd voor de kinderen. Deze wordt gestart vanaf De Hoogt in Uitwijk en is onder begeleiding van ouders/ verzorgers. Vanaf 16.00 uur is iedereen die zich heeft aangemeld van harte welkom op de Koninklijke Barbecue in De Hoogt te Uitwijk. Ook zal muziekvereniging Juliana hier dit jaar weer een optreden verzorgen.

Aanmelden voor de activiteiten kan via de website www.oranjeverenigingbeatrix.nl. Deze feestelijke dag wordt afgesloten met een borrel in De Hoogt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl