Presenteer cultuuractiviteiten op culturele Uitmarkt Altena

Foto: Ter illustratie
14 april 2024, 19:19
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 5 oktober 2024 vindt in ’t Rondeel in Woudrichem de derde editie van Uitmarkt Altena plaats. De adviescommissie Cultuur roept cultuurbeoefenaars en creatievelingen op zich aan te melden voor een plekje op het evenement.

Uitmarkt Altena hoopt een mooie start te geven aan het nieuwe culturele seizoen door aan inwoners te laten zien wat Altena voor moois te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur. Op die dag houdt Stichting Kunst ook de Atelierroute en beide organisaties verwachten elkaar mooi te kunnen versterken.

Geïnteresseerde organisaties en makers kunnen kiezen voor een optreden op het hoofdpodium, voor een kraampje voor het uitdelen van informatie, of het tentoonstellen of verkopen van kunst of boeken. Hoe u uw culturele activiteiten precies presenteert wordt aan uw eigen creativiteit overgelaten. Aanmelden of informatie vragen kan via uitmarktaltena@kpnmail.nl voor 22 mei. Uitmarkt Altena wil wel benadrukken dat aanmelding echt definitief is, omdat de organisatie veel tijd en energie vergt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl