Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge

Foto: Archief
14 april 2024, 11:06
Verlopen

ALTENA - Gemeente Altena doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Deelnemers wandelen wekelijks, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers bij u in de buurt.

Wilt u werken aan uw gezondheid en/of heeft u (een verhoogd risico op) diabetes? U bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen. De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor uw gezondheid en daarnaast nog gezellig ook.

Vanaf eind april starten de eerste wandelingen van de groep bij u in de buurt. Er zijn dit jaar 6 startlocaties in Altena. Men houdt rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u nog niet zo ver kunt lopen. Samen wordt getraind voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. Deelname is gratis. De Nationale Diabetes Challenge wordt feestelijk afgesloten op het NDC Festival op 28 september in Arnhem. Meer weten of aanmelden? Stuur een e-mail Gidion van Dijk via g.vandijk@gemeentealtena.nl of bel naar 0183 – 51 61 00.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl