Altena Cup Jeugdtoernooi op zaterdag 1 juni

Foto: Altena Cup
11 mei 2024, 17:17
Sport Nieuws

ALTENA - Het Altena Cup Jeugdtoernooi zal plaatsvinden op zaterdagochtend 1 juni 2024. Het toernooi zal op 12 sportcomplexen van Altena gespeeld worden in de leeftijdscategorie├źn O6 tot en met O19. Bij vv Sleeuwijk wordt het meisjestoernooi gespeeld.

Het Altena Cup Jeugdtoernooi is een hoogtepunt in het jeugdvoetbalseizoen, waarbij teams de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en te strijden tegen leeftijdsgenoten. De sfeer tijdens het toernooi staat garant voor sportiviteit en plezier, en we zijn verheugd om deze traditie, nu alweer voor de 5e keer, voort te zetten. En dit jaar met een recordaantal deelnemende teams van ruim 165.

Houd de website www.altenacup.nl en sociale mediakanalen in de gaten voor meer informatie over het definitieve programma en verdere updates met betrekking tot het Altena Cup Jeugdtoernooi 2024. Of download de Tournify app waar het speelschema in komt te staan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl