Kosten om te trouwen in Altena dit jaar hoger

Foto: Archief
17 mei 2024, 17:49
Verlopen

ALTENA - Trouwen in de gemeente Altena kost meer dan vorig jaar.

Een ceremonie in het gemeentehuis kost dit jaar doordeweeks 463,80 euro. Dit tarief ligt daarmee 5,0 procent hoger dan vorig jaar in de gemeente, zo blijkt uit cijfers die website Theperfectwedding.nl heeft verzameld. Dat er in Altena 5% meer betaald moet worden dan vorig jaar, is geheel in lijn met de landelijke trend.

Landelijk is trouwen gemiddeld ruim vijf procent duurder geworden. Daarmee is dit jaar het tweede op rij dat gemeenten de trouwkosten harder laten stijgen dan de inflatie. De goedkoopste gemeente om te trouwen in Brabant is de gemeente Heusden. Daar kost het huwelijk 245,95 euro.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl