Filmavond bij Archiefkring Hank

Foto: Archief
2 juni 2024, 13:22
Verlopen

HANK - Op zaterdag 22 juni organiseert de stichting Archiefkring Hank voor de 3e keer een filmavond. Na het succes van eerdere jaren kan een herhaling natuurlijk niet uitblijven.

Samen met een enthousiaste amateurfilmer Kees Leemans, die zijn privé- verzameling van 50 jaar film heeft doorgespit, heeft de Archiefkring Hank weer een mooie film samengesteld. Het thema van deze filmavond is ‘Hank, herkent u deze nog, nog, nog!’ Oftewel terug in de tijd vanaf de jaren 70 van de vorige eeuw. In de jaren 70 had Hank al een veelzijdig verenigingsleven en er werd van alles georganiseerd. Er is ongeveer 1,5 uur aan beelden. De film bevat onder andere mooie heldere beelden van Ter land, Ter zee en in de Lucht op Beekse Bergen met deelname van een Hanks team en een jeugdige André van Duin, een eiergooi-wedstrijd uit 1981, bezoek Beatrix aan de Kurenpolder, Kampioenschap Be-ready, de jeugdsoos Titanic met dansende en hossende jeugd, het Hankse boerenleven, carnaval en de opening van het inmiddels alweer verdwenen politiebureau. Komt het zien! Unieke beelden die voor velen herkenbaar zijn. Velen zullen zichzelf of anderen herkennen.

De entree is € 4,50 en inclusief een drankje. Kaartverkoop is op 8 juni van 10.00 tot 12.00 uur in ’t Uivernest. De filmavond is op zaterdag 22 juni. De zaal gaat open 19.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl