Riveer start midzomerdienstregeling

Foto: Riveer
30 juni 2024, 14:01
Regio Info

REGIO - Gedurende de maanden juli en augustus hanteert Riveer een midzomerdienstregeling voor de voet- en fietsveren rondom Gorinchem.

Dit betekent dat de vertrektijden en de frequentie van het varen op sommige momenten afwijken van de reguliere dienstregeling. Passagiers worden daarom aangeraden om de specifieke vertrektijden te controleren voor hun geplande overtochten.

In juli en augustus vaart Riveer 7 dagen per week naar toeristische trekpleisters zoals Slot Loevestein en Fort Vuren. Dit biedt reizigers extra flexibiliteit en meer mogelijkheden om deze populaire bestemmingen te bezoeken. Bekijk alle reisinformatie op de website riveer.nl of gebruik de Riveer app op de smartphone.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl