Vakantielezen bij de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Altena
30 juni 2024, 13:33
Regio Info

ALTENA - Zit uw kind in groep 3 of 4 van de basisschool? Dan kunt u deze zomer samen met uw gezin op avontuur met Vakantielezen bij de bibliotheken in Altena.

Het vakantielezen deze zomer gaat over de vrienden Lev en Saar die logeren bij oom Sil, die strandjutter is. De kinderen worden meegenomen in dit leuke verhaal. Aansluitend op dit verhaal, kunnen de kinderen in de zomervakantie ook gaan strandjutten in de bibliotheek. Vind alle letters, maak het juiste woord en ontvang een juttersboekje.

Bezoek de website bibliotheekaltena.nl voor een overzicht van alle locaties en data in de maanden juli en augustus. Aanmelden is niet nodig. De speurtocht is te spelen tijdens openingstijden van de bibliotheek locaties in Hank, Nieuwendijk, Wijk en Aalburg en Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl