Vraag de mantelzorgwaardering aan

Foto: Surplus
30 juni 2024, 13:56
Regio Info

ALTENA - De gemeente Altena waardeert alle mantelzorgers die zorgen voor inwoners van de gemeente. Vanaf 1 juli kunnen mantelzorgers in de gemeente Altena daarom een mantelzorgwaardering van de gemeente aanvragen. Surplus regelt deze aanvragen.

Woont u zelf in Altena en verricht u mantelzorg? Of bent u mantelzorger voor een inwoner van Altena? Indien u dit minimaal vier uur per week gedurende minimaal drie maanden doet, kunt u in aanmerking komen voor de mantelzorgwaardering.  De waardering bestaat uit 120 euro contant of hetzelfde bedrag uitgekeerd in waardebonnen voor de Altenabox.

De waardering dient digitaal aangevraagd te worden, middels een aanvraagformulier op de website www.welzijninaltena.nl. Het aanvragen van de waardering kan van 1 juli tot 15 december 2024. Na de aanvraag wordt er een gegevenscheck uitgevoerd. Als deze akkoord is wordt de waardering uitgereikt aan de aanvrager op de Dag van de Mantelzorg op 10 november 2024 of in de weken daarna.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl