Zomeravondconcert in Woudrichem

Foto: Aangeleverd
2 juli 2024, 21:58
Verlopen

WOUDRICHEM - De Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd zal het muzikale seizoen afsluiten op dinsdagavond 9 juli met een zomeravondconcert op ’t Rond in Woudrichem.

Het opleidingsorkest All Tunes speelt elke maand samen met de “opstappers” van de vereniging. Leerlingen die nog maar enkele maanden les hebben schuiven dan aan tijdens de repetitie van All Tunes om al meteen gezellig met anderen samen te spelen. Zij zullen tijdens dit concert laten horen wat zij in korte tijd geleerd hebben. Daarna zal All Tunes enkele werkjes spelen. Beide orkesten staan onder leiding van Sterre van Wijgerden. Een dirigente die niet alleen heel enthousiast is, maar haar liefde voor muziek maken uitstekend overbrengt op de (jeugd)leden. Het Harmonieorkest van KNS zal het programma vervolgen met een gevarieerd programma. En als afsluiting van het concert zullen de leden van All Tunes die nog niet in het harmonieorkest spelen nog even aanschuiven om mee te doen met het laatste nummer van de avond.

Dit concert op een centrale plek in Woudrichem, is er voor alle Woerkummers en iedereen daarbuiten. Na het concert zullen leden van de vereniging met elkaar genieten van een heerlijke barbecue om de vakantie in te luiden. U bent van harte welkom op ’t Rond op 9 juli. Aanvang concert 19.00 uur. Bij slecht weer zal het concert plaatsvinden in ’t Rondeel. Toegang uiteraard gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl