Lasergamen in de Bibliotheek

Foto: Bibliotheek Altena
9 juli 2024, 22:54
Regio Info

WOUDRICHEM - Kom de zomer afsluiten met een spetterend avontuur in de bibliotheek in Woudrichem. Op zaterdag 31 augustus organiseert men een uniek lasergame-evenement tussen de boekenkasten voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Stap in de spannende wereld van het lasergamen en werk samen met je team om de schat van het andere team te veroveren. Bouw samen een stevig fort om jullie eigen schat te beschermen. Wees strategisch en creatief om te voorkomen dat het wordt gestolen. Het team dat als eerste het gouden boek van de tegenstanders vindt, wint de wedstrijd!

Mis dit geweldige avontuur niet! Het wordt een middag vol spanning, samenwerking en plezier. Kom samen met je vrienden en beleef een onvergetelijke afsluiting van de zomer. Schijf je snel in via de website bibliotheekaltena.nl. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. De aanvang is om 13.00 uur in De Werf in Woudrichem.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl