Vaan voor monument De Line-Crosser

15 maart 2018, 20:25
Verlopen

Werkendam - 'Een mooi staaltje van samenwerking', zo noemde wethouder Machiel de Gelder van de gemeente Werkendam het realiseren van een permanente vaan bij het oorlogsmonument De Line-Crosser aan de Van Th. van den Boogaardstraat.

Het initiatief kwam vanuit de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. Jacco Damen: ‘Een vaan bij een monument helpt mee om meer aandacht te vangen. We hebben contact gezocht met de st. Omzien & Gedenken en de gemeente. Met elkaar hebben we een nieuwe mast en de vaan gefinancierd.’

De Gelder: ‘Dit is het punt van Werkendam. Er spreekt zoveel uit het monument, het omvat eigenlijk alles. Dan is het goed om, als je erlangs komt, om te zien en te gedenken.’

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl