ACKC klaar voor restant veldseizoen

Foto: ACKC
27 maart 2018, 19:27
Verlopen

ALMKERK - Komende zaterdag 31 maart wordt er weer een begin gemaakt met de tweede helft van het korfbal veldseizoen.

Het ACKC/Jeugdsportfondsteam onder leiding van Trainer/Coach Mark den Hartog heeft zich vooraf aan het veldseizoen ten doel gesteld om bovenin de 3e klasse mee te draaien, tot nu toe zijn ze aardig op koers, al is de afstand tussen de ongeslagen koploper OZC inmiddels al opgelopen naar zes punten. ACKC 8 punten uit 7 en OZC 14punten uit 7 wedstrijden.

Komende zaterdag is er op het altijd gezellige sportpark “de Alm” het treffen met de koploper en zal ACKC direct al een wedstrijd spelen die er echt toe doet. Enkele spelers, Frank Bakker en Stef Mommers werden wat ontzien vanwege blessures, maar zullen komende zaterdag hopelijk weer fit zijn. Marnix Kammer is op de goede weg met zijn revalidatie na een knieoperatie. Hij zal waarschijnlijk in het laatste gedeelte van het seizoen weer inzetbaar zijn. De wedstrijd ACKC- OZC vangt aan om 15.30 uur en zal worden voorafgegaan door ACKC 2 –OZC 2.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl