Man beroofd van geld en rijbewijs

28 maart 2018, 19:31
Verlopen

SCHELLUINEN - In Schelluinen beroofden twee mannen op maandag 26 maart een 47-jarige man van zijn rijbewijs en 5.000 euro. De politie is op zoek naar getuigen.

Bij de Parallelweg in Schelluinen werd het slachtoffer rond 17.45 uur door twee mannen in een zwarte Opel staande gehouden. Een van de twee mannen toonde een metalen politielegitimatiebewijs en vroeg het slachtoffer om zijn rijbewijs. Naast het rijbewijs nam de man ook een plastic mapje met een aanzienlijk geldbedrag mee naar zijn auto. Vervolgens gingen de twee mannen er snel vandoor met de buit. De twee mannen reden in een zwarte Opel met het (valse) kenteken GV-932-X. Van de bestuurder is helaas geen signalement bekend. Wel van de bijrijder.

Graag komt de politie in contact met mensen die de Opel of de twee mannen hebben gezien of die meer informatie hebben. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl