Beleef de lente in Altena eens anderz…

7 april 2018, 10:54
Verlopen

Dussen - Het voorjaar op unieke wijze ervaren? Dat kan bij Pruysen Parket in Dussen. Waar ANDERZ? Werkelijk alle zintuigen worden aangesproken tijdens een spetterend evenement op 13 en 14 april.

Proeven, zien, ruiken en beleven. En wie het voorjaar wil voelen, dompelt zich onder in trends en lifestyle. Wie houdt van de combinatie zinvol en genieten, moet 13 of 14 april echt naar Dussen. U wordt door bevlogen ondernemers prettig bijgepraat over sport en kunst, maar ook over wijnen, wonen onder riet, over architectuur en stijlvol sanitair. Over tuinen en terrassen, over wat hout met je doet en wat je met keukens kunt. Kortom, alle goede dingen van het leven in Altena worden gegoten in een tweedaagse ambiance van gastvrij genieten.

Anderz Event is een initiatief van Pruysen Parket, De Rooy Hoveniers, Trends & Lifestyle en Mediamikx. De sfeerlocatie dit keer is bij Pruysen Parket, De Sluis 2 in Dussen. En wel op vrijdag 13 april van 18.30 tot 21.30 uur en zaterdag 14 april van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl