Culinair avondje in jongerencentrum de Pomp

7 april 2018, 10:57
Verlopen

ALMKERK - Zo af en toe wordt er op de culinaire toer gegaan in De Pomp en soms wordt dat gecombineerd dat met een bepaalde bestemming. Op 14 april gaat de reis naar Italië.

De bedoeling is dat er vanaf uiterlijk 18.00 uur gewerkt kan worden aan de eigen maaltijd oftewel: een soort workshop Italiaans koken. Dat wordt dus hoe dan ook smullen, want eerlijk is eerlijk: qua politiek smaakt het nergens naar in Italië, maar de pasta’s en de pizza’s compenseren veel – zo niet alles. Opgeven kan bij de crew via: opgave@depomp.com of de app: 06-12811195 de kosten zijn € 4,- p.p.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com of ga naar de website: www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl