Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

Foto: pexels.com
7 april 2018, 10:55
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Op donderdag 19 april is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg. De aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt verzorgd door pianist Gerard Verweij uit Wijk en Aalburg en zangeres Rosetti van der Heijden uit Den Bosch. Daarnaast brengt Gerard twee van zijn leerlingen mee die ook enkele muziekstukken zullen spelen. Het gaat om Manuel (7 jaar) en Natalia (9 jaar). Het idee van deze muzikale samenwerking is ontstaan tijdens een van de lessen. Gerard is ook dirigent van Togido uit Aalst en hij begeleidt leerlingen van de fanfare uit Andel bij examens.

Zangeres Rosetti verzorgt regelmatig optredens in wijkcentrums in Den Bosch en in de Muzerije. Manuel en Natalia krijgen beide les van Gerard. Tijdens het concert kunt u zelf het talent gaan ontdekken. U hoort werken van o.a. Schubert, Bizet, Beethoven etc. Kaartjes voor het concert zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, voor € 5,- inclusief een kop koffie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl