Zingen voor Israël in Genderen

7 april 2018, 10:52
Verlopen

GENDEREN - Op donderdag 12 april 2018 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in Genderen.

De avond wordt gehouden in de Gereformeerde kerk, Hoofdstraat 76 in Genderen, onder het motto ‘Zingen voor Israël’. De aanvang is 20.00 uur, maar vanaf 19.45 uur zal er al samenzang zijn. Muzikale medewerking wordt verleend door twee koren uit het Land van Heusden en Altena namelijk Gospelkoor Barechja uit Andel onder leiding van Martin de Jong en Mannenkoor Onderling Genoegen uit Nieuwendijk onder leiding van Johan den Hoedt. Rob Dommisse begeleidt het gospelkoor op piano. Henk Teuling zal zowel piano als orgel spelen bij de begeleiding van het mannenkoor en de begeleiding van de samenzang.

Naast koorzang zal er namelijk ook veel samenzang zijn. Lianne Versteeg-den Dekker bespeelt hierbij de trompet. De avond wordt geopend door ds. A. W.W. de Ruiter. Ds. Kees van Velzen zal een meditatie houden. Iedereen is hartelijk welkom. De toegang is vrij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl