Voorbereidingen Festival Weekend Woudrichem

Foto: SFCW
8 april 2018, 09:25
Verlopen

WOUDRICHEM - Met het plaatsen van de aankondigingsborden worden de voorbereidingen rondom het 48e Festival Weekend zichtbaar. Tijdens het hemelvaartsweekend vinden er volop activiteiten plaats in de Woudrichemse vesting welke vele duizenden bezoekers weten te trekken.

Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, vindt de 22e editie van het Woerkums Kampioenschap vis bakken plaats. Ruim 30 deelnemers strijden om de felbegeerde wisseltrofee. De stands zijn veelal ingericht als kleine musea, vele oude ambachten worden getoond en diverse vissers- en shantykoren zullen optreden. Dit maakt het vis bakken een unieke beleving.

Op zaterdag 12 mei zal de jaarmarkt plaats vinden, anders van opzet dan voorgaande jaren. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan koopwaren in combinatie met unieke foodtrucks en vele streekproducenten. Ook de kinderrommelmarkt zal weer plaats vinden. Gedurende alle dagen is de ook de kermis geopend. Voor meer informatie kijkt u op www.festivalweekendwoudrichem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl