Woerkums Literair Café over Literaire Liefdes

Foto: pexels.com
8 april 2018, 12:19
Verlopen

WOUDRICHEM - Na het indrukwekkende optreden van Griet Op de Beeck vervolgt het 25-jarig Woerkums Literair Café het seizoen met Literaire Liefdes. 

Streekgenoten vertellen waarom hun favoriete boek een ommekeer in hun leven betekende. Ze lezen ook een stukje voor. Op zondag 15 april zijn in de Teerkamer van de partij: kunstverzamelaar Jan Verhoeven. Hij presenteert een boek ter ere van zijn 90ste verjaardag, VVD-lijsttrekker Inge Schüller, schooldirecteur van d’Uylenborch, CDA-raadslid Wendy van Ooijen-van Breugel en de winnaars van de Gorcumse Literatuurprijs. 

De aanvang is om 16.00 uur en de toegang gratis. Je bent van harte welkom aan de Vissersdijk 35 in Woudrichem. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina via https://www.facebook.com/WoerkumsLiterairCafe/

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl