Debatavond over onderwijs

Foto: sgp-jongeren
9 april 2018, 08:23
Verlopen

Werkendam - Op 13 april zal er door de Werkendamse SGP-jongerenafdeling weer een politieke avond worden georganiseerd. Het thema van deze avond zal ‘Onderwijs’ zijn. Een actueel thema in deze tijd. Sprekers op deze avond zijn Roelof Bisschop (Tweede Kamerlid SGP) en Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66).

Onderwerpen die met het onderwijs te maken hebben zijn regelmatig in het nieuws. Er zijn veel verschillende meningen over dit thema. Daar zullen met name de beide Kamerleden op ingaan. D66 probeert vanuit de coalitie hun standpunten te verdedigen en de SGP doet dit vanuit de oppositie. Roelof Bisschop en Paul van Meenen zijn allebei ervaren Kamerleden, die op een eigen manier het beste onderwijs willen.

Jong en oud, SGP-er of niet-SGP-er, iedereen is van harte welkom! Deze avond zal geleid worden door Hans van ’t Land, politiek voorzitter SGP-jongeren. Het is tevens de laatste avond van voorzitter Arie Rijneveld, die het bestuur van SGP-jongeren Werkendam gaat verlaten.

Datum: 13 april | Aanvang: 19.45u | Locatie: De Bron, Kerkstraat 3, Werkendam

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl