Vaarseizoen scouting Hank weer van start

Foto: Scouting Hank
9 april 2018, 08:56
Verlopen

Hank - De lente heeft zijn intrede gedaan en dat is te zien in de natuur. Maar ook de jeugdleden van Scouting Hank staan weer te trappelen om het water op te gaan! Het vaarseizoen wordt dit jaar geopend met alle varende speltakken.

Gezamenlijk trekken de Orka’s (9-12 jaar), Waterscouts (12-16 jaar) en de Wilde Vaart (16-18 jaar) lekker de Biesbosch in. Alle jongens en meiden van deze leeftijdsgroepen – ook wel speltakken genaamd bij Scouting – zijn zaterdag 14 april van 10.00 tot 16.30 in de Biesbosch te vinden.

Waar de weg heen leidt? Dat is natuurlijk een verassing. De kinderen komen hier op spelenderwijze achter door gebruik te maken van verschillende routetechnieken. Onderweg staan de nodige uitdagingen te wachten op de posten die door de leiding uitgezet zijn. Bij deze posten worden opdrachten uitgevoerd of spellen gespeeld. Zeilen, wrikken, roeien en kanoën: op deze dag wordt iedereen uitgedaagd om alle opgedane kennis in de winterperiode in de praktijk te brengen.

Vanaf zaterdag 14 april zijn alle varende speltakken weer in “het Baken” te vinden: het onderkomen in Jachthaven Vissershang. Wekelijks beleven zij hier spannende avonturen en staan ze voor nieuwe uitdagingen. Met elkaar zorgt iedereen er voor dat elke week de bijeenkomst weer een groot feest wordt. Wil jij ook een keer de Biesbosch in? Schroom dan niet en maak een afspraak via telefoon 06-13709946 of info@scoutinghank.nl of neem een kijkje op onze website www.scoutinghank.nl. Tot ziens in de Biesbosch!

Foto: Scouting Hank

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl