Geen Beursvloer Altena in 2018

Foto: Beursvloer Altena
10 april 2018, 11:04
Verlopen

WOUDRICHEM - De Beursvloer Altena die gepland stond voor donderdag 12 april 2018 in De Werf te Woudrichem ging helaas niet door. Het gebrek aan vrijwilligers uit het maatschappelijk veld was de reden van de afgelasting.

De Beursvloer werd in 2015 voor het eerst georganiseerd in De Lemmenskamp in Woudrichem en was meteen een doorslaand succes. Ook de 2e Beursvloer Altena, nu ook samen met de gemeenten Aalburg en Werkendam in Fort Altena te Sleeuwijk in 2016, was succesvol. De 3e Beursvloer, in 2017 georganiseerd bij Autobedrijf van Rijswijk in Veen mocht er ook zijn.

Waarom dan geen vervolg in 2018? De 3 gemeenten AWW hebben altijd hun volledige medewerking aan de Beursvloer gegeven. Vanuit iedere gemeente was een ambtenaar in de organisatie vertegenwoordigd. Burgemeesters en wethouders gaven acte de préséance. De opzet was om van de Beursvloer een volledig maatschappelijk evenement te maken. Men is er echter niet in geslaagd om nieuwe vrijwilligers aan de organisatie te binden. Misschien dat er in de nieuwe gemeente Altena in 2019 een doorstart gemaakt kan worden. Het beperkte batig saldo is overeenkomstig de Statuten geschonken aan de HartenBrigade, onderdeel van Trema Welzijnsinstelling te Nieuwendijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl