Herontwikkeling “oude Fort terrein” kan van start

Foto: Altena TV
12 april 2018, 20:47
Verlopen

WOUDRICHEM - Met de ondertekening van de overeenkomst tussen de gemeente Woudrichem, woningcorporatie Woonlinie en Tankens B.V. kan gestart worden met de ontwikkeling van 'Op ’t Loev' zoals de nieuwe wijk gaat heten.

Al jaren wordt gesproken over de ontwikkeling van het terrein binnen de visie waterkant. Het afgelopen jaar is dit in een stroomversnelling geraakt en zal snel gestart worden met de nodige voorbereidingen. Binnen het plan is ruimte voor 96 woningen waarvan een groot gedeelte binnen de sociale sector zal vallen. Ook is er veel ruimte voor natuur, er worden diverse parken ingericht en ook langs de oever zal de nodige aandacht aan flora en fauna worden gegeven.

Als de bestemmingsplanprocedure spoedig wordt doorlopen zal binnen een jaar aangevangen worden met de sloop van de oude gebouwen en de start van de nieuwbouw. Rondom het project wordt een prachtige boulevard aangelegd. Het terrein van de Klerk blijft behouden.

 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl