Flauwe avond spelshow aan boord van de Friendship

Foto: Tienerfriends.nl
13 april 2018, 07:20
Verlopen

SLEEUWIJK - Vrijdag 20 april staat de Flauwe avond spelshow op het programma. Een mix van bekende spelshows als de Lama’s, Ik hou van Holland en bijvoorbeeld Kopspijkers. De Friendship gaat om 20.00 uur open en de entree is gratis.

Deze gezellige spelshow is voor echte denkers en doeners maar vooral iedereen die zin heeft in een gezellige avond vol maffe opdrachten en lastige vragen. Er wordt gespeeld in teamverband dus ook (jeugd of vrienden)groepen zijn van harte welkom.

Het schip ligt bij de firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk (parkeren buiten het aan de Werkendamse kant van het terrein). Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl