75 jaar en een pop-up tentoonstelling

Foto: Hannie Kruisselbrink
15 april 2018, 11:06
Verlopen

SLEEUWIJK - Op zondag 22 april van 15.00 uur tot 17.00 uur viert beeldhouwster Hannie Kruisselbrink uit Sleeuwijk haar vijfenzeventigste verjaardag in de vernieuwde K-loods van Fort Altena met een pop-up tentoonstelling en de presentatie van haar kunstboek ‘Gegoten kunst’.

Er zullen zo’n 30 werken worden tentoongesteld, waarvan een aantal te koop zijn. Deze en nog 67 andere werken staan in het kunstboek, waarvan om 15.00 uur het eerste exemplaar zal worden aangeboden. Aan wie blijft nog even een verrassing.

Deze pop-up tentoonstelling is voor iedereen vrij toegankelijk en zal na 17.00 uur weer worden beëindigd. Fort Altena is gelegen langs de A27 aan De Tol 8 bij Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl