Regio Altena draagt Scouting Hank een warm hart toe

Foto: Scouting Hank
18 april 2018, 21:03
Verlopen

HANK - De hoop die Scouting Hank vorig jaar heeft uitgesproken om ook dit jaar weer veel stemmen te krijgen is uitgekomen.

Met bijna 200 stemmen, ter waarde van €4,04 per stem, heeft Scouting Hank een cheque mogen ontvangen van maar liefst € 795,-. Rabobank Altena had een bedrag van €60.000,- te verdelen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen uit Gemeente Altena. Bij aankomst kregen alle deelnemers een envelop met daarin de cheque van deze actie. De avond werd afgetrapt door directievoorzitter Joan Wassink van de Rabobank waarna Peter van Baak van het bedrijf Sponsorvisie alle aanwezige meenam in de wereld van sponsoring, acties en crowdfunding.

Voordat de cheques uitgereikt werden trad het koor Van Alles Wa uit Andel op met diverse liedjes. Na het optreden werd er gestart met het in willekeurige volgorde naar voren roepen van de verenigingen uit de top 10. Scouting Hank was de eerste gelukkige die naar voren mocht komen. Nadat de complete top 10 aanwezig was op het podium, kregen deze deelnemers te horen dat er niets in de ontvangen envelop zat. Alle verenigingen kregen op volgorde het bedrag te horen en de echte cheque uitgereikt. Al met al is de Rabobank Clubkascampagne ook deze keer voor Scouting Hank succesvol geweest.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl