Fairtrade Regiobijeenkomst in Woudrichem succesvol verlopen

Foto: Gemeente Woudrichem
19 april 2018, 19:23
Verlopen

WOUDRICHEM - Op donderdag 12 april stond De Werf in Woudrichem in het teken van Fairtrade.

De gemeente Woudrichem hield er een regiobijeenkomst om met partners uit de regio Zuid van gedachten te wisselen over Fairtrade. De middag was gevuld met inspirerende sessies rond verschillende thema’s waarin steeds de vraag centraal stond: ‘Hoe zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen, bedrijven, maatschappelijke organisaties, maar ook politieke partijen aanhaken bij de Fairtrade-gedachte?’ Er waren 36 deelnemers uit 15 gemeenten.

Woudrichem mag zich sinds 2016 Fair Trade Gemeente noemen, dankzij de inspanningen van winkeliers, horecabedrijven, andere ondernemers, maatschappelijke instellingen en vele vrijwilligers. Samen zetten we ons in voor meer eerlijke handel. Bent u benieuwd wat u kunt bijdragen aan meer eerlijke handel en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan eens een kijkje op www.fairtradegemeenten.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl