Koninklijke Onderscheiding voor de heer Peter Viveen

Foto: Pixabay
21 april 2018, 01:00
Verlopen

GORINCHEM - Vrijdag 20 april reikte burgemeester Reinie Melissant een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Peter Viveen. De uitreiking vond plaats in het clubhuis De Oude Floris te Dalem, tijdens de opening van de feestweek ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Festiviteitenvereniging Dalem.

Exact op 20 april 2018 was de heer P. Viveen 25 jaar bestuurslid van de Festiviteitenvereniging Dalem. Al die jaren zet hij zich vol enthousiasme in om activiteiten voor de gemeenschap te organiseren. Hij steekt daarbij letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen en heeft vele van de spellen, die gebruikt worden op Koningsdag, zelf gemaakt. Hij staat bekend als de man met twee rechterhanden. Ook voor Voetbalvereniging GJS is de heer Viveen een trouwe vrijwilliger. Bij openbare basisschool De Merwedonk heeft de heer Viveen als bestuurslid jarenlang projectmatig meegedacht over activiteiten en maakte hij attributen voor presentaties, musicals en ridderfeesten.

De heer Viveen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl