VV Altena 5 heeft kampioenskoorts

Foto: Altena TV
21 april 2018, 23:14
Verlopen

NIEUWENDIJK - Met de actie van Fox Sports maken elftallen uit het amateurvoetbal kans dat kampioenswedstrijd op TV wordt uitgezonden. De mannen van Altena 5 maken kans om dit seizoen kampioen te worden en dus ook kans op deze prijs.

Toen in september 2017 keeper van het elftal Klaas Prins overleed aan de gevolgen van kanker deed het team een belofte aan Klaas en elkaar om dit seizoen zich maximaal in te zetten om kampioen te worden.

Inmiddels lijkt het er op dat het allemaal gaat lukken. Van de 923 teams zitten ze bij de laatste 3. Nu tegen het einde van het seizoen doet Altena 5 hun best om een goede indruk te maken en lieten ze in de wedstrijd tegen Schelluinen 4 de wedstrijdbal brengen door 3 parasailers.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl