Bouwblokjes GO 2018 in Evenementenhal

Foto: pixabay.com
22 april 2018, 10:27
Verlopen

GORINCHEM - Het grote legofestijn ‘BOUWBLOKJES’ keert op zaterdag 5 en zondag 6 mei 2018 terug naar Gorinchem. Na succesvolle edities in 2016 en 2017 met gemiddeld 6.000 bezoekers, pakt de organisatie voor deze derde editie in Evenementenhal Gorinchem nog groter uit.

De beurshal langs de A15 wordt omgetoverd tot een lego-walhalla. Speciaal voor deze editie – waarbij de eerste dag op Bevrijdingsdag plaatsvindt – gaan kinderen bouwen aan een Vrijheidsmonument van legobouwstenen. De kinderen worden tijdens het bouwen van dit ‘monument’ begeleid door ervaren legobouwers, die uiteindelijk de laatste hand leggen aan dit monument.

Tijdens de derde editie van Bouwblokjes in Evenementenhal Gorinchem zijn er volop activiteiten, waaronder een grote legomarkt waar ontelbare legoblokjes te koop zijn. Ideaal voor onder meer de legoliefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene legosteentje om zijn/haar legoset compleet te maken. Daarnaast zijn er volop activiteiten, zoals legodemonstraties, -creaties en legobouwhoeken.

Het legofestijn ‘Bouwblokjes’ is op zaterdag 5 en zondag 6 mei te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl