Informatiemarkt over beroerte bij Rivas

Foto: dagvandeberoerte.nl
22 april 2018, 10:40
Verlopen

GORINCHEM - Rivas Zorggroep houdt in mei evenementen voor iedereen die meer wil weten over beroerte. Tijdens de Europese Dag van de Beroerte op dinsdag 8 mei vindt van 9.30 uur tot 15.30 uur een uitgebreide informatiemarkt in de centrale hal van het Beatrixziekenhuis plaats.

Op de informatiemarkt worden bezoekers op een laagdrempelige manier geïnformeerd over beroerte en de preventie daarvan. Alle zorg die rondom een beroerte wordt geregeld komt aan bod: van de ambulance naar het ziekenhuis en van de revalidatie naar huis. Zo zijn er informatiekramen van nazorg- en revalidatieverpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten, thuiszorgmedewerkers en meer. Ook kunnen bezoekers hun bloeddruk en cholesterol laten meten; twee risicofactoren van beroerte. Bij de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis geeft ambulancepersoneel een kijkje in een ambulance.

U bent van harte welkom om de informatiemarkt te bezoeken op dinsdag 8 mei tussen 09.30 uur tot 15.30 uur in de centrale hal van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl