Natuurspeurtocht Rondje Woerkum

Foto: facebook.com/natuurspeurtochtrondjewoerkum
22 april 2018, 10:59
Verlopen

WOUDRICHEM - Ben jij tussen 4 en 10 jaar en heb je een echte speurneus? En ben je benieuwd naar de groene geheimen van de vestingwallen van Woudrichem? Doe dan mee met de natuurspeurtocht Rondje Woerkum!

Ga met je ouders, opa of oma mee voor een gezellige speur-, ontdek- en doe-middag in de buitenlucht van de vestingstad Woudrichem. Je kan mee doen op woensdag 2 mei of op zondag 6 mei. Er is een vrije inloop tussen 12:00 en 16:00 uur. De start van de speurtocht is aan de Rijkswal 34 in de vesting Woudrichem.

Deze kinderspeurtocht is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld voor de organisatie. Je krijgt per gezin een materialentas mee die je nodig hebt, daar moet je wel 7 euro borg voor betalen. Graag tot dan!

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl