Altena Rond heeft al meer dan 100 inschrijvingen

Foto: Altena Rond
23 april 2018, 16:43
Verlopen

ALTENA - Vorig jaar moest de commissie nog beginnen met de organisatie van Altena Rond. Op 14 oktober 2017, de dag van de wandeling waren er al mensen, die aandrongen op een herhaling van dit evenement en de organisatie was hier gevoelig voor.

Dit jaar is de inschrijving al op 5 maart begonnen. De eerste 100 inschrijvingen waren half april al binnen. Op 6 oktober 2018 wordt weer een mooie wandeling organiseren voor maximaal 600 deelnemers. Zoals gezegd kunt u zich nu al inschrijven op www.altenarond.nl. Anders dan vorig jaar is het inschrijfgeld € 15,- maar daarbij zit dan wel een kopje koffie of thee bij aanvang en terugkomst op Fort Altena. Ook worden hier de consumpties onderweg van bekostigd.

Ging de route van 2017 richting Sleeuwijk en Woudrichem, dit jaar wordt er richting Werkendam en Nieuwendijk gelopen. De route is 18 km en er is een verkorte route tussen 10 en 12 km. De organisatie heeft er weer zin in om borstkanker een gevoelige tik uit te delen en Pink Ribbon wapens in handen te geven de ziekte te bestrijden. Dit jaar is het streefbedrag € 50.000,- en  al 10% van dit bedrag is binnen.

Ook worden lokale sponsors benaderd om het evenement te ondersteunen en ook door hen wordt enthousiast gereageerd. Het belooft weer een prachtige dag te gaan worden, dus zorg dat u erbij bent. Graag tot 6 oktober op Fort Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl