Wereldwinkel Woudrichem viert 15-jarig jubileum met feestelijke aanbiedingen

Foto: Pixabay
23 april 2018, 16:48
Verlopen

WOUDRICHEM - In mei is het 15 jaar geleden, dat enkele bevlogen mensen het idee opvatten om een wereldwinkel in Woudrichem op te zetten. De winkel werd gevestigd in de Kerkstraat.

In een wereldwinkel worden fair trade artikelen verkocht. Fair trade betekent eerlijke handel. De producten worden gemaakt met respect voor mens, dier en milieu. Dat betekent dat de producenten onder menswaardige omstandigheden werken en een als rechtvaardig beschouwd loon krijgen. Na een aantal jaren werd de winkel te klein en verhuisde men naar de Molenstraat. Dat dat, ondanks de mooie inrichting, niet zo ’n goede locatie was, bleek wel toen de winkel in januari 2016 verhuisde naar de vestiging van de VVV op de hoek Kerkstraat/Hoogstraat. In dit mooie pand is er veel aanloop.

Het aanbod en de inrichting van de winkel zijn zeker een bezoek waard. Vooral in de feestmaand mei. Dan zijn er meerdere aanbiedingen en kunt u op alle zaterdagen non food artikelen kopen met een korting van wel 15%. Alle reden om juist dan uzelf en de makers van de producten te trakteren. Een 15-jarig jubileum is wel een traktatie waard.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl