Brand in zorginstelling, één persoon overleden

Foto: Nick Wijnbelt
24 april 2018, 15:17
Verlopen

GORINCHEM - Dinsdagochtend 24 april is er in Gorinchem brand uitgebroken in een zorginstelling van Syndion aan de Vismarkt in Gorinchem. De brand begon omstreeks 09.50 uur.

De Brandweer trof bij aankomst al zwarte rookwolken aan die uit het pand kwamen. Na een eerste ronde is de brand opgeschaald naar ‘grote brand’. De Brandweer krijgt dan meer rechten om ook andere korpsen op te roepen. De brandweer uit Arkel werd ook opgeroepen en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. 

Er is één persoon bij de brand om het leven gekomen. Daarnaast is zeker één persoon gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Voor de bewoners van het complex wordt naar tijdelijk onderkomen gezocht omdat het pand eerst schoongemaakt moet worden. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl