Open dag dagbesteding Citadel

Foto: Pixabay
25 april 2018, 14:58
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 5 mei organiseren de bewoners van woonzorgcomplex Citadel in Woudrichem van 09.30 tot 16.00 uur een rommelmarkt. Ook is iedereen deze dag van harte welkom tijdens de open dag van de dagbesteding in De Citadel.

De opbrengst van de rommelmarkt is bestemd voor diverse activiteiten voor de bewoners. Tijdens de rommelmarkt kunnen bezoekers van 10.00 tot 13.00 uur ook komen kijken bij de dagbesteding van De Riethorst Stromenland, Citadel 1 te Woudrichem. De open dag is een mooie gelegenheid voor nieuwe klanten en vrijwilligers om kennis te maken met de dagbesteding. Er zijn klanten aanwezig die zelf vertellen welke mogelijkheden en activiteiten de dagbesteding kan bieden. Door actief te blijven én onder de mensen te blijven, verbeteren klanten hun lichamelijke en mentale welzijn. Ook werken ze aan het behoud en de ontwikkeling van hun vaardigheden. De ingang van de dagbesteding is te vinden bij de ingang van De Citadel.

Dagbesteding in De Citadel wordt aangeboden door De Riethorst Stromenland op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.30 en 16.30 uur aan mensen met lichamelijke klachten en/of geheugenproblemen. De diverse activiteiten bieden een aanvulling op het dagelijks leven. Het behouden en versterken van zelfredzaamheid is hierbij belangrijk. Er is nog plaats voor nieuwe klanten. Mensen met een indicatie zijn van harte welkom. CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) of bij de gemeente (WMO). Bureau Zorgadvies van De Riethorst Stromenland kan u adviseren en ondersteunen bij vragen of het aanvragen van indicaties.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl