MFA Vlechtwerk Werkendam officieel geopend

Foto: Altena TV
25 april 2018, 21:59
Verlopen

WERKENDAM - Vlechtwerk opende dinsdag officieel haar deuren. Na vertraging op vertraging, is het dan eindelijk zover. Afgelopen februari zijn alle partijen die aan het Vlechtwerk verbonden zijn naar het gloednieuwe pand verhuisd.

De opening was spectaculair te noemen. Onder leiding van Gerrit Oldenburg, studeerde 24 kinderen een theaterstuk in. Het stuk verwijst naar de bedoeling van de architecten. Aan de ene kant de verbinding met de natuur, de Biesbosch, anderzijds staat het pand in het teken van participatie: samenwerken, samen spelen, samen leren, etc.

Uniek aan het concept is dat mensen vanuit SOVAK een volwaardige werkplek hebben, die alle partijen ondersteunt. Zowel binnen het pand als daarbuiten, zorgen de SOVAK medewerkers voor een stukje schoonmaak, ondersteunende werkzaamheden voor de scholen, de bibliotheek en kinderopvang.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl