Motorrijder klapt achterop auto in Almkerk

Foto: Archief
27 april 2018, 12:17
Verlopen

ALMKERK - Een motorrijder is donderdagavond in Almkerk met behoorlijke snelheid achterop een auto geklapt. Dat gebeurde rond 18.00 uur op de Almweg. De motorrijder belandde na de aanrijding in de sloot langs de weg. Dit schrijft het Brabants Dagblad.

De hulpdiensten kwamen na het ongeluk met spoed ter plekke. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een takelbedrijf heeft de zwaar beschadigde motor uit de sloot getakeld. De auto waar tegen de motor botste raakte slechts licht beschadigd. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

Voor onderzoek werd de Almweg tijdelijk in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Hoe het nu met de motorrijder gaat, is onduidelijk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl